Werkwijze 

1. Startvergadering

Dit is de eerste stap om tot een nieuwe website te komen. In deze fase bespreken wij met u wat u precies met de website wilt bereiken, welke kleuren u prefereert, welke uitstraling de website moet krijgen etc. Pas als dat allemaal duidelijk is gaan wij beginnen met het grafisch ontwerp. Ook wordt tijdens de startvergadering het project nogmaals met u doorgenomen. Na de startvergadering zult u een document ontvangen met de gemaakte afspraken.

2. Grafisch ontwerp
Aan de hand van de wensen die u hebt aangegeven tijdens de startvergadering gaan wij een ontwerp voor de website maken. We zullen voor u de homepage en een vervolgpagina naar keuze ontwerpen. Dit ontwerp presenteren wij aan u. U hebt dan de gelegenheid om daar commentaar op te geven. Aan de hand van dat commentaar gaan wij de ontwerpen verder uitwerken. Het resultaat daarvan presenteren wij opnieuw aan u. Het grafisch ontwerp kent 1 correctieronde, waarop u de gelegenheid hebt reacties te geven op het aangeleverde ontwerp.

3. Daadwerkelijk bouwen website.
Als het grafisch ontwerp klaar is gaan we beginnen met het bouwen van uw website. Het ontworpen design zal door onze ontwikkelaar worden overgenomen. Tijdens deze fase van het project zal tevens ook de tekst worden geplaatst,. en eventueel extra modules worden geïntegreerd. Kortom de website komt tot leven.

4. Oplevering
Nadat we het bouwen van de website hebben afgerond, ontvangt u een link naar uw website. U heeft na het ontvangen van de link de mogelijkheid om uw reactie te geven aangaande de techniek van de website. Deze technische wijzigingen zullen wij voor u doorvoeren. Nadat we deze fase hebben doorlopen, leveren we de website aan u op. Op uw aangeven zetten wij uw website online. Ook zullen we de handleiding toesturen, waarna u zelf eenvoudig in staat bent de website te onderhouden en beheren.

Informatie

Websites
Websitebezoekers besluiten binnen 3 seconden of ze verder willen lezen op een website, of dat zij verder online surfen. Een website is kort gezegd een bundeling van webpagina’s opgevuld met tekst, afbeeldingen en/ of video’s. Onze sites worden gebouwd volgens de W3C standaarden (HTML, XHTML, CSS, ECMA script, DOM en XML). Dit betekent dat de websites gebouwd worden volgens de algemene normen van de zoekmachines. Hierdoor wordt de displayweergave berekend voor het desbetreffende apparaat zoals; Ipads, tablets en mobiele apparaten ( smart phones).
Wilt u ook een mooie website/shop tegen lage kosten? Dan kunt u nu via website hulplijn een professionele site laten ontwikkelen tegen zeer voordelige tarieven. Hoe doen wij dat? Wij werken met een team van freelancers die jarenlange ICT ervaring hebben en weten de boodschap van uw bedrijf perfect te vertalen naar het internet. Wij bouwen de website voor u zodat u deze zelf eenvoudig kunt beheren met een CMS systeem. Hiervoor krijgt u een simpele handleiding waarin de basistechnieken worden uitgelegd, zodat u zelf foto’s en teksten kunt aanpassen. Dus geen extra kosten meer voor u om e.e.a. aan te passen! Het enige wat u hoeft te doen is ons alle materiaal toesturen en wij maken een aantal voorbeelden van de template waaruit u kunt kiezen. Mocht u zelf helemaal geen materiaal beschikbaar hebben kunnen wij u hierin ook ondersteunen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze mogelijkheden en tarieven vraag dan een offerte aan of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak .

Webshops
Een eigen webwinkel is een ideaal middel om uw klanten te bereiken en hoge omzetten te genereren tegen minimale kosten. Met een online winkel biedt u uw klanten overigens de voordelen van een 24-uurs bereik. Daarnaast bieden de webshops de volgende betalingsmogelijkheden: iDEAL, Sisow – AssurePay, MultiSafepay, Paypal, Ogone, vooruitbetaling of rembours.

Landingspagina’s
Landingspagina’s zijn pagina’s die in beeld komen nadat een bezoeker op een zoekmachine bepaalde zoekwoorden van u heeft ingetypt. U kunt uw vindbaarheid op het internet vergroten door de landingspagina te optimaliseren. Daarnaast zullen de bezoekers het ook op prijs stellen als zij direct op de juiste pagina uitkomen binnen uw website. Wij hebben als doel om uw landingspagina zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de vertoonde link ofwel, de zoekopdracht van uw klant!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com